Press "Enter" to skip to content

Maitserännak austrite, kala ja vahuveinidega.

Laupäeval, 21.oktoobril, kell 18:00 ootame vinoteeki kõiki kala- ja mereandide sõpru.

Meile tuleb külla meie hea sõber, kutseline rannakalur Margus Metstak, kes on paljudele tuttav suvistelt Haapsalu üritustelt austrileti tagant.

Sissejuhatuseks proovime ära kolm erinevat austrit ja sobitame neid erinevate vahuveinidega. Saame teada, mille poolest austrid erinevad, kuidas neid avada, mille järgi hinnata austrite värskust ja millega koos serveerida.

Õhtu peakangelaseks on kala. Kutselise kalurina tunneb Margus kalu läbi ja lõhki. Räägime kalast ja selle valmistamisest, teeme üheskoos valmis erinevad toidud hooajalisest kalast ja naudime neid koos vahuveinidega. Arutame, millist kala valida, kuidas kala töödelda, mida kalatoitude valmistamise juures jälgida. Saame teada, kuidas kala fileerida ja fileerimist ka ise proovida. 

Osalustasu 45 Eur.
Osalemiseks pane oma nimi kirja vinoteegis, helista 50 19666 või kirjuta aare@joogikoolitused.ee