Metsas toidutegemine talvine
Teeme firmade töötajate või erinevate seltskondadega metsas süüa. Talvel vajalik, et soojalt riides oleksite, kuid seni pole kurdetud, sest lõkked põlevad ja liikuda saab. Puude vahel tuul ei jahuta. Talvises metsas näidis, mida varem teinud oleme on siin …
Metsas toidutegemine suvine
Teeme firmade töötajate või erinevate seltskondadega metsas süüa. Suvel on lihtne, ei pea olema soojalt riides. Vaata täpsemalt, mida oleme teinud …
Restoran sinu kodus vajadusel koos joogikoolitustega
Sihtrühm toidutegemistel: eraisikud ja -firmad, teie sõbrad, kliendid, sihtasutused.
Eesmärk:
Innustada seltskonda tegema midagi, mis pole just kõigile igapäevane tegevus, tullakse välja oma töisest rutiinist. Saadakse uusi kogemusi. Sobitatakse sobivaid alkohoolseid või mittealkohoolseid jooke toitudega.
Lahendatakse erineva keerukusastmega ülesandeid meie igapäeva elust koos toidu valmistamisega.
Toidu valmistamise ja küpsemise ajal seletatakse, miks kõike just nii tehakse, kuidas saavutada just parim tulemus.
Toidutegemised teostatakse vastavalt kliendi soovidele või vajadustele kestusega 4-8 tundi.
Tiigerkrevettide töötuba
Laual peaks olema igale osalejale vahuveini ja veiniklaas, veeklaas, ilma maitselisanditeta jäävesi, (mida tuuakse lauale, kui esimesed osalejad on kohal, salvrätikud.
Suupiste on suitsutatud koorikuga tiigerkrevetid. Saab valmistada 2 kilo korraga. Joogiks Reserva Brut Cava või mõni teine vahuvein.
Serveerimiseks vajalik väike taldrik ja kastemete jaoks igale lauale kauss. Laual peaks olema salvrätikud, kuna sööme näppudega. Hea, kui oleks mingi kauss kuskil kõrval, kus sidruniga vesi näppude loputamiseks ja loomulikult saab seda WC-s teha.
Eelroog Salatipadjal (salatilehtedest, granaatõunast, seemnetest ja veidi juustust igale osalejale taldrikul salatipadja, mida enne serveerimist valatakse üle värske oliiviõli, sidruni ja apelsinimahla ettevalmistatud kastmega) grillitud ja kergelt brändiga flambeeritud tiigerkrevetid – juurde lihtne Chardonnay. Süüakse keskmise suurusega taldrikult noa ja kahvliga.
Pearoog Teravad tiigerkrevetid. Süüakse taldrikult noa ja kahvliga. Joogiks sinna juurde Pinot Noir. Valmistamiseks vajalik paari lõikelauda ja ruumi, kus saab lõikuda, noad ja pannil segamise “riistapuu”. Osalejad hakkivad sibulad, küüslaugud, porgandid, tomatid. Maitseained erinevad tšillid. Malmpannil valmistame terava (kuid mitte väga) kuuma segu ja kui see on valmis, siis asetame selle segu mingisse sobivasse nõusse ajaks, kuni küpsetame tiigerkrevette samal pannil.
Joogid
Igale osalejale iga toidu juurde on mõeldud klaas veini.
Tervitusjooki vastavalt tellimusele.
Klaasid peaksid olema poleeritud.
Võta ühendust ja leiame koos sobiva lahenduse, mida ettevõtmisel koos valmistada ja nautida!